Blogg gratis Logga in

21 Sep, 2007

Georgiens president besöker Danmark och Finland

Skrivet av georgien 18:44 | Permalink Permalink | Comments kommentarer (0) | Trackback Trackbacks (0) | Allmänt
Georgiens president Mikhail Saakashvili och en georgisk högnivådelegation gör officiellt besök i Norden mellan den 8-12 oktober 2007. Den 8-10 oktober besöker de Danmark och 11-12 oktober besöker de Finland. I samband med besöken arrangeras ett affärsforum i Köpenhamn den 9 oktober och ett i Helsingfors den 12 oktober där presidenten håller ett inledningsanförande. Arrangörer för forumen är den georgiska handelskammaren, Georgiens ambassader i Danmark och Sverige samt Finpro som är en finsk konsultorganisation som arbetar för att befrämja internationaliseringen av finska företag. Deltagande i affärsforumen är kostnadsfritt, men föranmälan är nödvändig.

Affärsforumet i Finland

Affärsforumet i Danmark

Georgiska handelskammaren

Georgiens ambassad i Sverige

Georgiens ambassad i Danmark

Finpro


Finpro

Finpro är en konsultorganisation som arbetar för att befrämja internationaliseringen av finska företag och minska de risker som den medför. Finpro är en registrerad förening med ca 500 finska företagsmedlemmar.

Finpro känner till den globala marknaden, verkar på målmarknaden tillsammans med företagen och utvecklar den internationella affärsverksamheten. Dess långa erfarenhet och världsomfattande nätverk av handelskontor finns till för att skapa framgång och know-how i företagen.

kommentarer